Ingeniørtjenester

Vårt brede samarbeid med Delmar Systems AS gir deg som kunde en trygg og pålitelig ingeniørtjeneste. Vi har gode tekniske løsninger og analyseverktøy til deres prosjekt.

Utfordringene våre team står overfor varierer betydelig, basert på miljøforholdene og geografiske begrensninger av et prosjekt. Ved hjelp av de nyeste og mest avanserte analyseteknikker som er tilgjengelig, gir vi stedsspesifikke fortøyning og offshore subsea tjenester selv i de mest utfordrende steder i verden.

 

Mooring analyse og design

I samarbeid med Delmar System har vi lang erfaring i å utforme og gjøre ingeniørtjenester for alle typer forankringssystemer uavhengig av klima, miljøforhold og geografiske begrensninger.

Les mer (Delmarsystems.com)

 

 

Offshore teknisk support

Moray Systems tilbyr ingeniørtjenester til deres prosjekt. Vi har bred kompetanse innen forankringsystemer.

Les mer (Delmarsystems.com)

 

 

Anker handling og mooring

Vi tilbyr ulike tjenester innen forankringteknologi og ulike produkter. Våre innovasjoner er blant annet Delmar RAR PLUS, Delmar Subsea Connector (DSC), Delmar Chaser Stopper (DCS, Delmar Quick Realse (DQR) og Delmar Engineering Anchor program (DEAP).

Les mer (Delmarsystems.com)

 

 

Design av spesialutstyr til offshore- og subsea industri

Moray Systems tilbyr spesialutstyr og design tilpasset dine krav og type operasjon.

Les mer (Delmarsystems.com)

 

 

Buksering analyse

Ved bruk av spesial utstyr kombinert med riktig analyse-programvare, utfører Moray Systems i samarbeid med Delmar Systems forflytting av store innretninger subsea.

Les mer (Delmarsystems.com)