Mooring operasjon for Odfjell Drilling

Publisert av Moray Systems AS den

 

 

 

Moray Systems og Delmar Systems er glade for å  ha blitt tildelt kontrakten for mooring operasjon i Sør Afrika av Odfjell Drilling. Den 19. oktober 2018 gikk vår nyeste generasjon kobling, RAR Plus™ på leie. Koblingen er blant annet brukt mellom båt og plattform.

 

 

 

RAR Plus™ er designet med robusthet og pålitelighet i tankene. Koblingen er bygget av tykt stål og inneholder utløsning via akustikk, hydraulikkkomponenter, strømforsyning og mekanisk frigjøring. Med RAR Plus™ er din kobling hverken det begrensende eller det sviktende leddet.

 

Produktinformasjon om RAR Plus™

RAR Plus™ er vår nyeste generasjon kobling. Forbedringene fra forgjengeren RAR er mange, men en av de viktige forbedringene er utviklingen av en mekanisk backup frigivelse-funksjon, i tillegg til akustisk utløsning.

 

Kategorier: Nyheter

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *