Delmar Systems, Inc er tildelt fortøyningskontrakt for Transocean / ExxonMobil

Publisert av Moray Systems AS den

Delmar Systems har blitt tildelt fortøyningskontrakt med å tilby engineering design service, prosjektledelse, utstyr til fortøyning og installasjonstjenester for Development Driller III på ExxonMobils lokasjoner v/ Equatorial Guinea.

Development Driller III er planlagt å være å på 8-punkts OMNI-Max forhåndsinnstilte fortøyningssystemer i løpet av borekampanjen.

«Vi er glade for å fortsette Delmar sitt nære forhold til Transocean og ExxonMobil på dette arbeidsfeltet», sa Josiah McVicar, Delmar Senior Project Manager. Vi gleder oss til å fortsette lagspillet og suksessen sammen med våre partnere – igjennom å fullføre alle fortøyningsoperasjoner etter Delmars høye standarder. Denne prisen anerkjenner vårt lange forhold til ExxonMobil og Transocean, samt vår sterke tilstedeværelse i Global MODU fortøyningsmarkedet.

Prosjektet forventes å begynne første kvartal 2019, og Delmar vil være den eneste forankringsleverandøren til Transocean for Development Driller III kampanjen.

Kategorier: Nyheter

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *